چرا قهوه بن‌مانو؟

قهوه نوشیدنی دلچسب است که طیف وسیعی از سلایق افراد را پوشش می‌دهد. انواع این نوشیدنی با عناوینی مانند اسپرسو، ترک، فرانسه و غیره در دسترس است اما کمتر کسی موفق می‌شود در خانه یا محل کار خود قهوه دلچسبی مطابق با ذائقه خود تهیه کند. شاید بعد از چند تلاش ناموفق در آماده‌سازی قهوه به این نتیجه برسید که نیاز به دستگاه‌های گران‌ قیمت و یا حتی فوت و فن خاصی برای تهیه قهوه‌ دلچسب است، اما همه چیزبستگی به کیفیت دانه‌های قهوه‌ای که مصرف می‌کنید و فرایند‌های آماده سازی آن‌ها دارد. امروز در علم غذا می‌خواهیم به معرفی محصولات یکی از بهترین تولید کنندگان ایرانی انواع قهوه با نام بن‌مانو بپردازیم.

بن‌مانو حاصل سه سال نیازسنجی، تحقیق و توسعه پیش از شروع تولید است. این پشتوانه علمی اولین وجه تمایز این محصولات با دیگر محصولات موجود در بازار است. یکی از اصول بنیادین صنایع غذایی این است که نمی‌توان از یک متد تهیه مواد غذایی، حتی موفق، برای تمام جوامع استفاده کرد و نتیجه یکسانی گرفت و بر همین اساس مجموعه‌ای که بتواند نیاز و تمایلات بازار هدف خود را به درستی ارزیابی کند و محصول نهایی پوشش حداکثر طیف مصرف کنندگان جامعه هدف را داشته باشد، موفق‌تر خواهد بود.

 

 

بن‌مانو به خوبی توانسته نظرات مثبت مصرف‌کنندگان را جلب کند. چند نمونه نظرات خریداران را با هم مرور می‌کنیم.

 

خیلی خوش طعم و راضی کننده است، خصوصا محل کار که حوصله روشن کردن دستگاه رو ندارید، ضمنا از پودر فوری قهوه هم خیلی خیلی بهتره و شما یه قهوه کاملا زلال و غلیظ دارید. (مصرف کننده قهوه نورسکا)

 

من این مدل رو بر اساس آزمون پیشنهادی سایت خریدم که تنها پارامتر مهمم کافئین بالا بود ودر ضمن بجر کافی شاپ معمولا از قهوه های لاوازا استفاده میکنم و عادت دارم؛اما از وقتی این محصول بدستم رسیده کلا بازی رو تغییر داده؛بسیار از نظر کافئین قویه و در عین حال یک طعم منحصر به فرد و جدید داره،یکجورایی میشه گفت ترشی در طعم احساس نمیشه و یک شیرینی خاصی داره؛بسیار مطبوع و همانگ و عالیه. (مصرف کننده قهوه فرانسه)

 

من طعمشو خیلی دوس دارم  برای زمانی که شرکت هستم و دسترسی به ابزار عصاره گیری قهوه محدود هست این مدل بهترین گزینس و بهتر از قهوه فوری هم هست  پکیجینگش هم خیلی دوست دارم. (مصرف کننده قهوه نورسکا ترکیبی)

 

اما دلایل این رضایت‌مندی چیست؟ چه تفاوت‌های ملموسی میان محصولات بن‌مانو با دیگر قهوه‌های بازار وجود دارد؟

اولین قدم انتخاب بهترین مواد اولیه برای تولید محصول است. انواع نژاد‌های دانه‌های قهوه طعم، عطر و ترکیبات متفاوتی دارند. فرایند‌ حساس آماده سازی این دانه‌ها و فرمولاسیون ترکیب‌ آن‌ها رمز موفقیت بن‌مانو است به طوری که حتی با ساده‌ترین ابزار آماده‌سازی خانگی نیز می‌توان قهوه‌ای خوش عطر و طعم تهیه کرد.

ویژگی مثبت بعدی محصولات بن‌مانو بسته‌بندی‌های جذاب محصولات است. در کنار جذابیت‌های ظاهری، فرایند بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده انجام گرفته که نتیجه آن عدم تغییرعطر و طعم قهوه تازه برشت شده است. به محض باز کردن بسته بندی محصول عطر قهوه دلچسبی در محیط پخش خواهد شد که تجربه جالبی برای شما خواهد بود.

 

 

اما شاید اصلی‌ترین ویژگی که باعث آشنایی خیلی از افراد با این محصولات است، محصولات نورسکا باشند. نورسکا قهوه دمی است که به صورت چکه‌ای آماده مصرف می‌شود. این محصول جذاب به شما امکان ‌می‌دهد در هر مکانی تنها با داشتن مقداری آب جوش و یک فنجان، قهوه دمی خود را در کوتاه‌ترین زمان آماده مصرف کنید. شاید برای شما هم این سوال مطرح شود که تفاوتی میان نورسکا و پودر قهوه‌های فوری وجود دارد؟ اگر تجربه آماده سازی قهوه با فرنچ پرس را داشته باشید می‌دانید که در این روش آماده سازی دانه‌ها در مجاورت آب طی زمان تقریبی پنج دقیقه دم کشیده و پس از عبور از صافی آماده مصرف می‌شوند. نورسکا نیز همین فرایند را در زمانی به مراتب کوتاه‌تر ممکن کرده است به طوری که می‌توان قهوه چکیده شده از نورسکا را همان قهوه فرانسه دانست.

 

 

اما ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود و نوآوری بعدی عرضه نورسکا با توجه به نیاز کافئین در زمان‌های مختلف روز است. برای شروع روزی پر نشاط و پر انرژی نورسکا 9am که دارای کافئین بالا و طعم قویی است و در ادامه روز به ترتیب کافئین کاهش یافته و طعم نیز ملایم‌تر می‌شود.

در سایت رسمی بن‌مانو در کنار توضیحات محصولات میتوانید به چارت‌ ویژگی‌های حسی محصول نیز دسترسی داشته باشید. در این چارت میزان ویژگی‌هایی همچون عطر، طعم و اسیدیته محصول را می‌توان مشاهده کرد که برای انتخاب محصول مناسب ذائقه شما می‌تواند کمک کننده باشد. به عنوان مثال اگر با طعم ترش بعضی انواع قهوه مشکل دارید می‌توانید محصولاتی با اسیدیته پایین‌تر را تهیه نمایید. پیشنهاد می‌کنیم حتما از سایت مجموعه بن‌مانو و محصولاتشان بازدید نمایید و اگر تجربه استفاده از این محصولات را دارید نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

 

توضیح: تمامی تصاویر از صفحه اینستاگرام بن‌مانو به نشانی bonmano برداشت و استفاده شده‌اند.

 

درباره‌ی حسین جامه بزرگی

حسین جامه بزرگی
دانشجوی علوم و مهندسی صنایع غذایی. علاقمند به برنامه نویسی وب و تولید محتوا

همچنین ببینید

انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

نگهدارنده‌ها موادی هستند که برخی از آن‌ها اجازه رشد میکروارگانیسم‌ها را در مواد غذایی مختلفی که به صورت صنعتی تولید می‌شوند،نمی‌دهند و برخی از آنها هم جلوی فعالیت‌های آنزیمی و شیمیایی احتمالی داخل مواد غذایی را می‌گیرند. در ادامه با انواع نگهدارنده‌ها آشنا می‌شویم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *