• خانه
  • اخبار
  • صنایع غذایی
  • آموزش
  • تقلبات
  • دانستنی‌ها
  • تغذیه
  • ورود کاربر

علم غذا مرجع صنایع غذایی و تغذیهعلم غذا مرجع صنایع غذایی و تغذیه مرجع صنایع غذایی و تغذیه

  • خانه
  • اخبار
    تاثیر کاکائو بر فشارخون و بهداشت قلب و عروق

    تاثیر کاکائو بر فشارخون و بهداشت قلب و عروق

    مرداد 2, 1398
    • ظروف بسته بندی روغن‌ها

      ظروف بسته بندی روغن‌ها

      خرداد 7, 1398
    • تفاوت کره و مارگارین در چیست

      تفاوت کره و مارگارین در چیست

      اردیبهشت 14, 1398
    • تاثیر مخرب غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش

      تاثیر مخرب غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش

      فروردین 8, 1398
  • صنایع غذایی
    ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

    ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

    بهمن 23, 1398
    • تکنولوژی روغن ذرت

      تکنولوژی روغن ذرت

      شهریور 24, 1398
    • عدم تحمل لاکتوز

      عدم تحمل لاکتوز

      مرداد 16, 1398
    • خواص تغذیه‌ای نان بربری و نان حجیم شده

      خواص تغذیه‌ای نان بربری و نان حجیم شده

      مرداد 7, 1398
    • فرآیند تولید چیپس از میوه‌ها

      فرآیند تولید چیپس از میوه‌ها

      مرداد 2, 1398
    • خط تولید ماءالشعير

      خط تولید ماءالشعير

      تیر 28, 1398
    • خط تولید کنسرو لوبیا

      خط تولید کنسرو لوبیا

      تیر 27, 1398
  • آموزش
    ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

    ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

    بهمن 29, 1398
    • ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      بهمن 23, 1398
    • رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      بهمن 21, 1398
    • کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      بهمن 19, 1398
    • استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی و معرفی انواع آن

      استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی و معرفی انواع آن

      بهمن 17, 1398
    • آفلاتوکسین

      آفلاتوکسین

      بهمن 16, 1398
    • طعم چیست و تاثیر طعم‌ها بر یکدیگر

      طعم چیست و تاثیر طعم‌ها بر یکدیگر

      آبان 15, 1398
  • تقلبات
    تقلبات شیر

    تقلبات شیر

    شهریور 6, 1398
    • رنگ‌های خوراکی غیر مجاز

      رنگ‌های خوراکی غیر مجاز

      تیر 13, 1398
    • سوسیس و کالباس

      سوسیس و کالباس

      اردیبهشت 28, 1398
    • تقلب در شیر و فرآورده های آن

      تقلب در شیر و فرآورده های آن

      اردیبهشت 25, 1398
    • تقلبات در ادویه‌جات و راه‌های تشخیص آن

      تقلبات در ادویه‌جات و راه‌های تشخیص آن

      اردیبهشت 24, 1398
    • رب گوجه‌فرنگی و تقلبات در آن

      رب گوجه‌فرنگی و تقلبات در آن

      اردیبهشت 7, 1398
    • تقلبات در آبلیمو

      تقلبات در آبلیمو

      اردیبهشت 6, 1398
  • دانستنی‌ها
    چرا قهوه بن‌مانو؟

    چرا قهوه بن‌مانو؟

    بهمن 6, 1399
    • انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

      انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

      بهمن 30, 1398
    • ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

      ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

      بهمن 29, 1398
    • ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      بهمن 23, 1398
    • رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      بهمن 21, 1398
    • کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      بهمن 19, 1398
    • طعم چیست و تاثیر طعم‌ها بر یکدیگر

      طعم چیست و تاثیر طعم‌ها بر یکدیگر

      آبان 15, 1398
  • تغذیه
    انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    بهمن 30, 1398
    • ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

      ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

      بهمن 29, 1398
    • ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      بهمن 23, 1398
    • رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      بهمن 21, 1398
    • کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      بهمن 19, 1398
    • استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی و معرفی انواع آن

      استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی و معرفی انواع آن

      بهمن 17, 1398
    • زمان مناسب مصرف برخی مواد غذایی

      زمان مناسب مصرف برخی مواد غذایی

      مهر 26, 1398
  • ورود کاربر
خانه/تسویه حساب

تسویه حساب

[woocommerce_checkout]
اشتراک گذاری
  • فیس بوک
  • توییتر

Smiley face

علم غذا با هدف ایحاد بستری مناسب به‌منظور معرفی اخرین دستاوردها در زمینه علوم و صنایع غذایی و علم تغذیه در فروردین سال 98 شروع به‌کار نموده است.

مارا دنبال کنید

نوشته های اخیر

  • چرا قهوه بن‌مانو؟

    بهمن 6, 1399
  • انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    بهمن 30, 1398
  • ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

    بهمن 29, 1398
© کپی رایت 2021, تمام حقوق محفوظ است