• خانه
  • اخبار
  • صنایع غذایی
  • آموزش
  • تقلبات
  • دانستنی‌ها
  • تغذیه
  • ورود کاربر

علم غذا مرجع صنایع غذایی و تغذیهعلم غذا مرجع صنایع غذایی و تغذیه مرجع صنایع غذایی و تغذیه

  • خانه
  • اخبار
    تاثیر کاکائو بر فشارخون و بهداشت قلب و عروق

    تاثیر کاکائو بر فشارخون و بهداشت قلب و عروق

    مرداد 2, 1398
    • ظروف بسته بندی روغن‌ها

      ظروف بسته بندی روغن‌ها

      خرداد 7, 1398
    • تفاوت کره و مارگارین در چیست

      تفاوت کره و مارگارین در چیست

      اردیبهشت 14, 1398
    • تاثیر مخرب غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش

      تاثیر مخرب غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش

      فروردین 8, 1398
  • صنایع غذایی
    ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

    ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

    بهمن 23, 1398
    • تکنولوژی روغن ذرت

      تکنولوژی روغن ذرت

      شهریور 24, 1398
    • عدم تحمل لاکتوز

      عدم تحمل لاکتوز

      مرداد 16, 1398
    • خواص تغذیه‌ای نان بربری و نان حجیم شده

      خواص تغذیه‌ای نان بربری و نان حجیم شده

      مرداد 7, 1398
    • فرآیند تولید چیپس از میوه‌ها

      فرآیند تولید چیپس از میوه‌ها

      مرداد 2, 1398
    • خط تولید ماءالشعير

      خط تولید ماءالشعير

      تیر 28, 1398
    • خط تولید کنسرو لوبیا

      خط تولید کنسرو لوبیا

      تیر 27, 1398
  • آموزش
    ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

    ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

    بهمن 29, 1398
    • ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      بهمن 23, 1398
    • رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      بهمن 21, 1398
    • کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      بهمن 19, 1398
    • استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی و معرفی انواع آن

      استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی و معرفی انواع آن

      بهمن 17, 1398
    • آفلاتوکسین

      آفلاتوکسین

      بهمن 16, 1398
    • طعم چیست و تاثیر طعم‌ها بر یکدیگر

      طعم چیست و تاثیر طعم‌ها بر یکدیگر

      آبان 15, 1398
  • تقلبات
    تقلبات شیر

    تقلبات شیر

    شهریور 6, 1398
    • رنگ‌های خوراکی غیر مجاز

      رنگ‌های خوراکی غیر مجاز

      تیر 13, 1398
    • سوسیس و کالباس

      سوسیس و کالباس

      اردیبهشت 28, 1398
    • تقلب در شیر و فرآورده های آن

      تقلب در شیر و فرآورده های آن

      اردیبهشت 25, 1398
    • تقلبات در ادویه‌جات و راه‌های تشخیص آن

      تقلبات در ادویه‌جات و راه‌های تشخیص آن

      اردیبهشت 24, 1398
    • رب گوجه‌فرنگی و تقلبات در آن

      رب گوجه‌فرنگی و تقلبات در آن

      اردیبهشت 7, 1398
    • تقلبات در آبلیمو

      تقلبات در آبلیمو

      اردیبهشت 6, 1398
  • دانستنی‌ها
    چرا قهوه بن‌مانو؟

    چرا قهوه بن‌مانو؟

    بهمن 6, 1399
    • انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

      انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

      بهمن 30, 1398
    • ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

      ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

      بهمن 29, 1398
    • ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      بهمن 23, 1398
    • رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      بهمن 21, 1398
    • کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      بهمن 19, 1398
    • طعم چیست و تاثیر طعم‌ها بر یکدیگر

      طعم چیست و تاثیر طعم‌ها بر یکدیگر

      آبان 15, 1398
  • تغذیه
    انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    بهمن 30, 1398
    • ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

      ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

      بهمن 29, 1398
    • ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

      بهمن 23, 1398
    • رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

      بهمن 21, 1398
    • کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

      بهمن 19, 1398
    • استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی و معرفی انواع آن

      استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی و معرفی انواع آن

      بهمن 17, 1398
    • زمان مناسب مصرف برخی مواد غذایی

      زمان مناسب مصرف برخی مواد غذایی

      مهر 26, 1398
  • ورود کاربر
خانه/ورود

ورود

ثبت نام
رمز عبور خود را فراموش کردید؟
اشتراک گذاری
  • فیس بوک
  • توییتر
  • تازه
  • پرخواننده
  • نظرها
  • برچسب ها
  • چرا قهوه بن‌مانو؟

    بهمن 6, 1399
  • انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    بهمن 30, 1398
  • ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

    بهمن 29, 1398
  • ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

    بهمن 23, 1398
  • رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

    بهمن 21, 1398
  • Avatar
    حامد: عالی بود ممنون از سایت خوبتون...
  • Avatar
    وحید: ممنون از توضیحات کامل و دقیق شما. بنده شخصا بسیاری از آن استفاده کردم. باز هم تش...
  • انواع آرد را بهتر بشناسید – بسته بندی غذایی: […] مناسب تخمیر و پخت و یا از خورد کردن و الک کردن انواع نان سوخاری و سفید...
  • آمیلاز و کاربرد آن در صنایع غذایی – بسته بندی غذایی: […] و سپس دوازدهه ترشح می‌گردد و در روده، نشاسته را به قندهای ساده‌تر تجزی...
  • خواص کفیر – علم غذا مرجع صنایع غذایی و تغذیه – بسته بندی غذایی: […] کفیر یک توده دلمه‌ای یکنواخت به رنگ کرمی، دارای قوام و با […]...
شیر غذا مواد غذایی باکتری ویتامین تخمیر روغن میوه پروتئین لبنیات بسته بندی گوشت قند چربی ماست تغذیه نشاسته آنزیم نگهداری مصنوعی رطوبت سرطان نان آرد چاقی

علم غذا در شبکه‌های اجتماعی

تایم لاین

  • بهمن 6, 1399

    چرا قهوه بن‌مانو؟

  • بهمن 30, 1398

    انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

  • بهمن 29, 1398

    ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

  • بهمن 23, 1398

    ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

  • بهمن 21, 1398

    رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

  • بهمن 20, 1398

    سویا و انواع محصولات آن

  • بهمن 19, 1398

    کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

Smiley face

علم غذا با هدف ایحاد بستری مناسب به‌منظور معرفی اخرین دستاوردها در زمینه علوم و صنایع غذایی و علم تغذیه در فروردین سال 98 شروع به‌کار نموده است.

مارا دنبال کنید

نوشته های اخیر

  • چرا قهوه بن‌مانو؟

    بهمن 6, 1399
  • انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    بهمن 30, 1398
  • ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

    بهمن 29, 1398
© کپی رایت 2021, تمام حقوق محفوظ است