خانه / اخبار / تاثیر مخرب غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش
غذاهای کنسرو شده

تاثیر مخرب غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش

طبق اخرین تحقیقات، تیمی از محققان دریافتند غذاهای کنسروشده حاوی اکسید روی هستند که می تواند به دستگاه گوارش آسیب رساند.

مطالعات محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک نشان داده است که نانوذرات اکسید روی موجود در پوشش برخی کالاهای کنسرو شده که معمولاً برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور مناسب است، تأثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.

گرتخن مالر، استادیار دانشگاه، در این باره می‌گوید: ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذاهای کنسرو شده می‌تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده شود.

محققان دریافتند غذاهای کنسرو شده ۱۰۰ برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند. به گفته محققان، اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول‌های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می‌یابد.

محققان می‌گویند برخی نانوذرات موجب سیگنال دهی التهاب شده که در نتیجه می‌تواند نفوذپذیری مدل روده را افزایش دهد. همچنین این وضعیت موجب می‌شود ترکیباتی که اجازه ورود به جریان خون ندارند، وارد خون می‌شوند.

 

منبع: سلامت نیوز

درباره‌ی حسین جامه بزرگی

حسین جامه بزرگی
دانشجوی علوم و مهندسی صنایع غذایی. علاقمند به برنامه نویسی وب و تولید محتوا

همچنین ببینید

زمان مناسب مصرف مواد غذایی

زمان مناسب مصرف برخی مواد غذایی

مطالعات نشان می‌دهد که امروزه انسان‌ها به طور روزانه کالری بسیار بیشتری در مقایسه با …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *