علم غذا مرجع صنایع غذایی و تغذیهعلم غذا مرجع صنایع غذایی و تغذیه مرجع صنایع غذایی و تغذیه

خانه/حساب کاربری

حساب کاربری

[ultimatemember_account]
اشتراک گذاری
  • فیس بوک
  • توییتر
  • تازه
  • پرخواننده
  • نظرها
  • برچسب ها
  • چرا قهوه بن‌مانو؟

    بهمن 6, 1399
  • انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    بهمن 30, 1398
  • ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

    بهمن 29, 1398
  • ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

    بهمن 23, 1398
  • رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

    بهمن 21, 1398
گوشت چربی چاقی پروتئین ویتامین نگهداری نشاسته نان میوه مواد غذایی مصنوعی ماست لبنیات قند فیبر غذا شیر روغن رطوبت تغذیه تخمیر بسته بندی باکتری آنزیم آرد

علم غذا در شبکه‌های اجتماعی

تایم لاین

  • بهمن 6, 1399

    چرا قهوه بن‌مانو؟

  • بهمن 30, 1398

    انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

  • بهمن 29, 1398

    ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

  • بهمن 23, 1398

    ویتامین D و بهترین منابع غذایی آن

  • بهمن 21, 1398

    رنگ میوه‌ها و سبزیجات نشانه از چیست و چه خواصی دارد؟

  • بهمن 20, 1398

    سویا و انواع محصولات آن

  • بهمن 19, 1398

    کدام یک از مواد غذایی به افزایش تمرکز کمک می‌کند؟

Smiley face

علم غذا با هدف ایحاد بستری مناسب به‌منظور معرفی اخرین دستاوردها در زمینه علوم و صنایع غذایی و علم تغذیه در فروردین سال 98 شروع به‌کار نموده است.

مارا دنبال کنید

نوشته های اخیر

  • چرا قهوه بن‌مانو؟

    بهمن 6, 1399
  • انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    انواع نگهدارنده‌ها در مواد غذایی

    بهمن 30, 1398
  • ویتامین C و مهم‌ترین فواید آن

    بهمن 29, 1398
© کپی رایت 2023, تمام حقوق محفوظ است